Nieuwe Gouw 40
1121 GX LANDSMEER
Openingstijden
Ma: | Lmeer: 10:00-18:00 Twello: Gesloten |
Di: | Lm: 10:00-18:00 Tw: 09:00-18:00 |
Wo: | 09:00-18:00 |
Do: | 09:00-18:00 |
Vr: | 09:00-18:00 |
Za: | Lm: 09:00-18:00 Tw: 09:00-17:00 |
Zo: | Gesloten |
Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?
Fine Taste Good Living
Een heerlijk makkelijk en snel recept. Perfect na een lange werkdag waarna je met een bordje comfortfood aan tafel of op de bank ploft. Trek een mooie fles wijn open en laat je avond beginnen.
Wijntip: Condesa de Leganza Tempranillo
Een wijn met een diep granaatrode kleur. Krachtige geur van rood fruit en confiture,
met een fijne en goed geïntegreerde houttoon. Droog en stevig van smaak met rijp fruit, fluwelen tannines en een opvallend krachtige en lange afdronk.
Ingrediënten
1 middelgrote uit
250 gram winterpeen
2 stengels bleekselderij
2 el milde olijfolie
25 gram ongezouten roomboter
1 el tomatenpuree
600 gram mager rundergehakt
90 ml runderbouillon
800 gram tomatenblokjes uit blik
300 gram spaghetti
Parmezaanse kaas
Snipper de ui. Schil de winterpeen en snijd in plakjes. Snijd de bleekselderij in boogjes. Verhit de olie met de boter in een pan, voeg de ui, peen en bleekselderij toe en bak 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de tomatenpuree en het gehakt toe en bak in 5 minuten rul.
Roer de bouillon en tomatenblokjes erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Breng aan de kook en laat de saus met de deksel op de pan 30 minuten op laag vuur sudderen. Roer af en toe.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de spaghetti over de borden en schep de saus erover. Maak het gerecht af door geraspte Parmezaanse kaas eroverheen te strooien.