Nieuwe Gouw 40
1121 GX LANDSMEER
Openingstijden
Ma: | Lmeer: 10:00-18:00 Twello: Gesloten |
Di: | Lm: 10:00-18:00 Tw: 09:00-18:00 |
Wo: | 09:00-18:00 |
Do: | 09:00-18:00 |
Vr: | 09:00-18:00 |
Za: | Lm: 09:00-18:00 Tw: 09:00-17:00 |
Zo: | Gesloten |
Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?
Fine Taste Good Living
Een lekker recept voor het heerlijk avondje!
Ingrediënten:
● 1 sinaasappel
● 100 ml Limoncello di Capri
● 2 el honing
● 100 ml espresso afgekoeld
● 40 stuks kruidnoten
● 250 gr mascarpone
● 150 gr griekse yoghurt
● 1 tl vanille extract
● 8 el vlaaivulling
● 1 bakje frambozen
● poedersuiker
Zo maakt u het:
Schil de helft van de sinaasappel met een dunschiller (met zo min mogelijk wit van de schil) in dunne reepjes. Pers de sinaasappel. Doe het sap en de schilletjes in een steelpannetje en voeg de limoncello en de honing toe. Kook het mengsel op een laag vuur tot een siroop, haal van het vuur en roer hier de espresso bij. Doe de kruidnootjes in een schaal en giet hier de siroop overheen en laat goed intrekken. Klop de mascarpone, yoghurt en het vanille extract luchtig door elkaar. Neem 4 glazen en verdeel de kruidnoten over de bodem. Schep hier een flinke lepel van de mascarpone-yoghurt mix overheen. Schep daarop 2 el vlaaivulling per glas. Daaroverheen nog een flinke schep mascarpone-yoghurt mix. Garneer de glazen met frambozen en poedersuiker.
Eet smakelijk!